Τμήματα Ερασιτεχνών

Decorative graphic

Τα τμήματα ερασιτεχνών απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Μπορούν να ενταχθούν όλοι όσοι επιθυμούν να βελτιώσουν τις ικανότητές τους  στο ευγενές άθλημα του beach volley. Τα τμήματα χωρίζονται σε 3 επίπεδα (bronze, silver, gold). 

Ουσιαστικά, υπάρχει μια διαβάθμιση κατηγοριών στο επόμενο επίπεδο από των αρχαρίων, έτσι ώστε τα προπονητικά μας groups να μην είναι ετερόκλητα σε επίπεδο ! Πολλές φορές το ίδιο group που ξεκινάει από αρχαρίων, προοδεύει σε bronze ή σε silver, ενώ εφόσον κάποιο μέλος του group προοδεύσει αρκετά μπορεί και ατομικά να ενταχθεί σε μεγαλύτερης κατηγορίας group.

Decorative graphic

Όσοι προαχθούν από τα τμήματα αρχαρίων βελτιώνοντας το παιχνίδι τους, εντάσσονται στα bronze όπου ξεκινούν τις πρώτες τους συμμετοχές στις εσωτερικές μας διοργανώσεις, ανακαλύπτοντας την αδρεναλίνη και την ομορφιά των αγωνιστικών εμπειριών.

Η κατηγορία silver περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο αθλητές που αγωνίζονται στην αντίστοιχη κατηγορία των διοργανώσεων, έχουν εξοικίωση με τον χειρισμό της μπάλας και το αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού.

Σε κάθε περίπτωση, οι εξειδικευμένοι προπονητές μας θα σας κατευθύνουν στο ανάλογο τμήμα μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος και τη δοκιμαστική προπόνηση.

Στη Gold κατηγορία ανήκουν αθλητές με μεγαλύτερη εμπειρία, όπου με την αγωνιστική τους αξία διακρίνονται στα αντίστοιχα τουρνουά. Πολλές φορές θα βρούμε την  ελίτ των ερασιτεχνών αθλητών, που δοκιμάζουν τις ικανότητές τους στα Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Κλείσε το δωρεάν δοκιμαστικό σου

#iBeach

Use our hashtags