Τμήματα Αρχαρίων

Decorative graphic

Τα τμήματα αρχαρίων απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Μπορούν να ενταχθούν όλοι όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν το ευγενές άθλημα του beach volley. Αν δεν έχεις παίξει καθόλου ή έχεις χρόνια να παίξεις, τότε θα πρέπει να ξεκινήσεις από την αρχή. 

Σε αυτά τα τμήματα δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στις βασικές δεξιότητες, στη σωστή εκγύμναση και στον ψυχαγωγικό χαρακτήρα του παιχνιδιού, με στόχο να φτάσουμε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο όπου θα βελτιώνουμε το παιχνίδι μας, έπειτα από έναν ολοκληρωμένο κύκλο 12 προπονητικών εβδομάδων.

Decorative graphic

Γνώριστε το όμορφο άθλημα του beach volleyball, μαθαίνοντας τα μυστικά του μαζί μας σε Κηφισιά και Παπάγου. Οι έμπειροι προπονητές μας θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε στο άθλημα, αλλά και να γυμναστείτε.

"Βγάλαμε" το άθλημα από την παραλία και το φέραμε στην καρδιά της πόλης για να είναι προσιτό σε όλους. Πρόκειται για ένα σπορ που παίζεται όλο τον χρόνο και από όλες τις ηλικίες. Αυτή τη στιγμή, οι αθλούμενοί μας κυμαίνονται από 22 έως 53 ετών.

Η άμμος δυναμώνει τα κάτω άκρα, ενώ αναπτύσσει όλες τις φυσικές ικανότητες. Οι τραυματισμοί είναι ελάχιστοι σε αυτό το σπορ, καθώς η άμμος απορροφά την ένταση των κραδασμών που έχουν άλλα αθλήματα. Ο δείκτης της γενικής φυσικής κατάστασής σας θα βελτιώθει αρκετά και όλα αυτά σε φυσικό εξωτερικό περιβάλλον και μέσα από παιχνίδι.

Οι προπονήσεις μας διαρκούν όλο τον χρόνο, με μια μικρή παύση τον Αύγουστο για διακοπές. Οι καιρικές συνθήκες στην Ελλάδα ευνοούν τα outdoor αθλήματα, καθώς οι χειμώνες είναι ήπιοι. Με τον κατάλληλο εξοπλισμό (ισοθερμικό + sand socks) δεν θα έχετε πρόβλημα και θα δυναμώσει το ανοσοποιητικό. Δουλεύουμε ήδη 7 σεζόν ολόχρονα χωρίς να χαθεί μάθημα. Φυσικά, σε περιπτώσεις που το μάθημα δεν μπορεί να γίνει (βροχή ή έντονο κρύο), υπάρχει προγραμματισμένη αναπλήρωση.

Η προπόνηση διαρκεί 75’ ,ενώ θα πρέπει να βρίσκεστε στο γήπεδο για προθέρμανση 15΄ νωρίτερα ώστε να κερδίζετε προπονητικό χρόνο. Τα group μας συμπεριλαμβάνουν μέχρι 8 άτομα (αυστηρά), προκειμένου να διατηρούμε την ποιότητα της προπόνησης σε υψηλά standards.

 

Πλέον, το beach volleyball δεν είναι το άθλημα που παίζεται αποκλειστικά στις παραλίες, ούτε μόνο 3 μήνες το καλοκαίρι. Την τελευταία δεκαετία, το άθλημα γνωρίζει τεράστια ανάπτυξη και λαμβάνει σημαντικό μερίδιο των αθλουμένων σε ηλικίες άνω των 25. Αποτελεί την τέλεια αντιστρεσσογόνο δραστηριότητα μετά την δουλειά, προσφέρει εκτόνωση, ομαδικό πνεύμα, αναπτύσσει φιλίες και γυμνάζει το σώμα, μέσα από ένα κατ’εξοχήν ευγενές άθλημα. Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό, μακριά από τις κλειστές αίθουσες γυμναστηρίων και να αποκτήσουν ένα νέο χόμπι, το beach volley αποτελεί μοναδική επιλογή, τόσο ως καλοκαιρινή δραστηριότητα, όσο και για ολόχρονη δράση. Ελάτε, να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας και να χαρείτε τις μοναδικές στιγμές που μπορεί να σας χαρίσει ενα "ιδιαίτερο" σπορ.

Κλείστε τώρα μια δοκιμαστική προπόνηση για να δείτε πώς δουλεύουμε, την ποιότητα των εγκαταστάσεων και να γνωρίσετε το staff.

Κλείσε το δωρεάν δοκιμαστικό σου

#iBeach

Beginners