Κηφισιά

Decorative graphic

Η εγκατάσταση της Κηφισιάς αποτελείται από ένα γήπεδο με χαλαζιακή άμμο, μέσα σε ένα όμορφο πάρκο. Αποτελεί την κορυφαία επιλογή για ήσυχη προπόνηση με την πιο όμορφη παρέα !

Κάθε σεζόν βελτιώνουμε την εγκατάσταση παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου

  • Καθαριότητα 

  • Ασφάλεια

  • Ποιότητα άμμου

  • Εξοπλισμός 

  • Φωτισμός

  • Αποδυτηριακοί χώροι

  • Περιβάλλον 

Decorative graphic

Η εγκατάσταση ξεκίνησε να λειτουργεί τον Μάιο του 2013 και βρίσκεται στο Πάρκο Μ. Κανακάκης στην περιοχή Αλώνια Κηφισιάς. Περικλείεται των οδών Π. Μπακογιάννη, Καρπάθου, Θήρας και Παπαδοπούλου Ηφ.. Το Πάρκο έχει εισόδους και από τις 4 οδούς.

Βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά από το Ζηρίνειο Στάδιο και 8’ από τον σταθμό ΚΑΤ, το κέντρο της Κηφισιάς και το Κεφαλάρι (με τα πόδια). 

Μέσα σε ένα κατάφυτο πάρκο δημιουργήθηκε ένα υπερσύγχρονο γήπεδο Beach Volleyball, που έχει ως στόχο να αναπτύξει το άθλημα του Beach Volleyball σε όλους τους φίλους του αθλήματος.

Το γήπεδο έχει όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας που επιβάλουν οι κανονισμοί.

Η χαλαζιακή άμμος, που τοποθετήθηκε το 2016 με συγκεκριμένη κοκκομετρία, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για όλους τους αθλούμενους.  Τα ισχυρά της πλεονεκτήματα είναι η καθαρότητά της (δε δημιουργεί σκόνη και δε λερώνει), στεγνώνει άμεσα όταν βραχεί και το καλοκαίρι δεν καίει, ενώ απορροφά τους κραδασμούς.

Επίσης, υπάρχει αποστραγγιστικό σύστημα, αλλά και συνεχής σκιά από τα πεύκα που το περιβάλλουν.

Οι πλήρως ανακαινισμένοι, αποδυτηριακοί χώροι είναι διαθέσιμοι για όλους τους ασκούμενους, ενώ στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχει, επίσης, παιδική χαρά, ανοικτό γήπεδο μπάσκετ και γήπεδο τένις. 

Το ωράριο λειτουργίας μας είναι 9.00 - 14.30 και 17.30 - 22.30 !

Φέραμε την "παραλία" στην Κηφισιά, επισκεφθείτε μας.

iBeach Kifiissia

#iBeach

Top Facilities