Coming back to iBeach..

Θα πρέπει όλοι να προσαρμοστούμε στην νέα πραγματικότητα. Από την πλευρά μας, κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ώστε αυτό να είναι εύκολο.

Δημιουργήσαμε ένα FAQ, με όλα τα ερωτήματα, για να σας λύσουμε τις απορίες και με απλό τρόπο να σας καθοδηγήσουμε στην επιστροφή σας.

Ακολουθήστε τις οδηγίες για να ανταμώσουμε ξανά..

Πως γίνεται η διαδικασία εισόδου και εξόδου ?

 1. Η προσέλευση/αποχώρηση προς/από την αθλητική εγκατάσταση θα γίνεται από μία μόνο είσοδο/έξοδο, η οποία θα ελέγχεται από το προσωπικό φύλαξης εγκαταστάσεων.

 2. Το προσωπικό θα επιτρέπει την είσοδο μόνο στους αθλητές, προπονητές, ιατρούς και τεχνικό προσωπικό που έχει προβλεφθεί. Κανένας επισκέπτης δεν θα εισέρχεται χωρίς προηγούμενη άδεια από τη Διοίκηση της εγκατάστασης (δεν επιτρέπονται θεατές).

 3. Όλοι θα συμπληρώνουν το Δελτίο Καταγραφής Αθλουμένου, πριν εισέλθουν στην εγκατάσταση.

 4. Κατά την είσοδο στην αθλητική εγκατάσταση θα καταγράφεται σε ειδικό κατάλογο εισερχομένων – εξερχομένων το ονοματεπώνυμο, τα στοιχεία επικοινωνίας, η ώρα εισόδου και εξόδου, η ύπαρξη τυχόν συμπτωμάτων και θα υπογράφεται από όλους τους εισερχόμενους στην αθλητική εγκατάσταση. Ο κατάλογος θα αρχειοθετείται, καθημερινά, με μέριμνα του υπευθύνου της εγκατάστασης, προκειμένου να διευκολυνθεί πιθανή αναγκαία ιχνηλάτηση. Θα πραγματοποιείται θερμομέτρηση σε όσους εισέρχονται στην εγκατάσταση, με απαγόρευση της εισόδου σε όσους έχουν σε τρεις μετρήσεις θερμοκρασία μεγαλύτερη από 37οC. 

 5. Οι αθλητές θα κατευθύνονται σε ανοικτό, κατά προτίμηση σκεπασμένο χώρο (υπόστεγο), όπου μπορούν να αποθέτουν τα προσωπικά τους είδη σε καρέκλες που θα απέχουν μεταξύ τους τουλάχιστον δύο (2) μέτρα. 

 6. Προκειμένου να μην υπάρχει συνωστισμός εντός γηπέδου, η προσέλευση θα πρέπει να γίνεται 15' νωρίτερα εκτός της εγκατάστασης ώστε να τηρηθεί το πρωτόκολλο (εγγραφή στον κατάλογο, θερμομέτρηση) τηρώντας-πάντα- τις αποστάσεις. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο αθλούμενος οφείλει να εξέλθει άμεσα από την εγκατάσταση.

Κανείς δεν μπορεί να εισέλθει στις εγκαταστάσεις χωρίς ιατρική βεβαίωση.

Τι αλλάζει εντός της εγκατάστασης ?

 • Τα καθίσματα στις κερκίδες θα είναι αραιά και ο ενδιάμεσος χώρος δεν θα χρησιμοποιείται.

 • Θα υπάρχει αντισηπτικό σε εμφανή σημεία.

 • Το wc θα πρέπει να αποφεύγεται, ενώ οι νιπτήρες θα είναι εφοδιασμένοι με υγρό σαπούνι χεριών και χειροπετσέτες μίας χρήσης.

 • Ο αθλητικός εξοπλισμός θα απολυμαίνεται ενδιάμεσα στις προπονήσεις.

 • Ειδική απολύμανση θα γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα σε όλους τους χώρους.

Τι αλλάζει στην προετοιμασία για προπόνηση ?

 • Η μετακίνηση από και προς την εγκατάσταση συστήνεται να γίνεται μεμονωμένα με ιδιωτικά μέσα​. 

 • Ο κάθε αθλητής θα έχει για την προπόνηση ατομικά είδη τα οποία δεν θα μοιράζεται με κανέναν. 

 • Αθλητικά ποτά και νερό, επίσης, αυστηρά ατομικά.​ 

 • Συνίσταται η χρήση προστατευτικών γυαλιών ή γυαλιών ηλίου.

 • Θα πρέπει να τηρούνται οι ειδικές υγειονομικές διατάξεις που ανακοινώνονται. 

 • Ο αριθμός των αθλούμενων σε αυτή την φάση είναι 29 στον Παπάγου και 8 στην Κηφισιά.

Τι αλλάζει στον προπονητικό σχεδιασμό ?

Η σταδιακή προσαρμογή μετά απο σχεδόν 2 μήνες παύσης είναι θέμα που μας απασχολεί. Για το λόγο αυτό έχουμε εργαστεί πάνω σε πλάνο ήπιας προσαρμογής με συγκεκριμένο ασκησιολόγιο.

Προβλέπεται χρονική απόσταση μεταξύ των προπονήσεων σύμφωνα με τις οδηγίες της ΓΓΑ έτσι ώστε να αποχωρούν όλοι οι αθλούμενοι από τον αγωνιστικό χώρο πριν εισέλθει το επόμενο γκρουπ και να γίνεται απολύμανση εξοπλισμού.

Προπονητικές τροποποιήσεις δίνοντας έμφαση στην απόσταση Άμυνας – Επίθεσης. Σύσταση για αποφυγή εκτέλεσης μπλοκ και πάσας με δάχτυλα (hand set) για το επόμενο διάστημα (Προληπτικό μέτρο προκειμένου να αποφεύγεται να πλησιάσει η μπάλα στο κεφάλι).

 

Επιπλέον δράσεις και πρωτοβουλίες θα ανακοινωθούν ή και θα εφαρμόζονται στο άμεσο μέλλον.

iBeach 09.06.20

 • Facebook
 • Instagram
%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%
ph1.jpg
Papagou

Nevrokopiou 2

Open hours : 8.00 - 23.30

Η Κηφισιά έχει την δική της παραλία !! w
Kifissia

Karpathou 45

Open hours : 9.00 - 14.00 & 17.30 - 22.30

Contact

Contact Form

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας !

© 2020 by Eleana. Designed during quarantine