Logo-iBeach_2019.png

iBeach Feed

Τα νέα του iBeach..

Αγαπητά μέλη, 

 

Η φετινή σεζόν ήταν ιδιαιτέρως δύσκολη για εμάς όμως καθημερινά εργαζόμαστε για την βελτίωση του club και των υπηρεσιών μας.

Συγκεντρώσαμε τα κυριότερα σημεία που θα πρέπει κάποιος να γνωρίζει όντας μέλος του σωματείου για την εύρυθμη λειτουργία της εγκατάστασης και την ομαλή ροή των δράσεων μας.

 

Μέτρα καταπολέμισης του Covid 19

Λόγω των συνεχών μέτρων και προκειμένου να είμαστε όλοι ασφαλείς και να αθλούμαστε εν μέσω πανδημίας, πήραμε αυστηρά μέτρα εισόδου στην εγκατάσταση και όλα τα απαιτούμενα μέτρα από την πρώτη μέρα. Υπακούμε αυστηρά στις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της ΓΓΑ και ευχαριστούμε που είστε μαζί μας σε αυτό. Για κάθε αλλαγή θα ενημερώνεστε έγκαιρα.

 

Κάρτα μέλους

Μέλη θεωρούνται όσοι συμμετέχουν ενεργά στα προπονητικά μας προγράμματα. Όλα τα μέλη, λοιπόν προμηθεύονται την κάρτα τους από την γραμματεία μετά την εγγραφή τους και συμπληρώνοντας την υπεύθυνη δήλωση. Με την χρήση της εισέρχεστε και εξέρχεστε ανέπαφα στην εγκατάσταση και τηρούμε ηλεκτρονικό πρωτόκολλο. Παρακαλούμε, να μην χρησιμοποιείται μία κάρτα για την είσοδο ή έξοδο δύο ή περισσότερων μελών. 

Σε περίπτωση που ξεχάσετε την κάρτα, υπάρχει masterpass και η γραμματεία σας ανοίγει. Εάν χάσετε την κάρτα σας τότε με την επανέκδοση νέας κάρτας, ακυρώνουμε την παλιά. Απαγορεύεται η μεταβίβαση της κάρτας σας σε τρίτο πρόσωπο καθώς ταυτοποιει μόνο την δική σας είσοδο. Σε περίπτωση, που εισέλθεται χωρίς την χρήση κάρτας επιβάλλεται η χειρόγραφη καταγραφή σας.

 

Προνόμια μελών

Με την επίδειξη της κάρτας μέλους, κερδίζετε εκπτώσεις σε επιχειρήσεις μελών μας που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Δείτε περισσότερα στο www.ibeach.gr/member. Εάν έχετε την δική σας επιχείρηση, με χαρά να σας γνωρίσουμε και να παρουσιάσουμε την δουλεία σας ΔΩΡΕΑΝ στα υπόλοιπα μέλη. Για ένταξη της επιχείρησης σας ή της παροχής υπηρεσιών σας στο δίκτυο του iBeach στείλτε e-mail στο tampouratzis.kostas@gmail.com.

 

Boutique

Η iBeach Boutique είναι έτοιμη και θα την βρείτε στο  www.ibeach.gr/boutique. Εκεί θα βρείτε μια ολοκληρωμενη σειρά απο οτι χρειαστείτε όπως sandsocks, την επίσημη αγωνιστική εμφάνιση iBeach, beach volley casual t-shirts, προπονητικά t-shirts, φούτερ, κρεμαστά και άλλα.  Όλα είναι άμεσα διαθέσιμα και τα προμηθεύεστε από την Γραμματεία στο γήπεδο του Παπάγου καθημερινά 17.00 - 22.00, ενώ στην Κηφισιά με προπαραγγελία στους προπονητές σας.

 

Υποστηρικτές

Σε περίπτωση που εσείς ή η επιχείρηση σας θέλετε να διαφημιστείτε στην εγκατάσταση ή μέσω των δράσεων του iBeach (διοργάνωσεις κλπ), στείλτε e-mail στο tampouratzis.kostas@gmail.com ωστε να λάβετε την παρουσίαση του σωματείου και να συντονίσουμε ραντεβού για το πως μπορούμε να συνεργαστούμε.

 

Τμήματα προπόνησης

Εάν δεν έχετε καταφέρει να βρείτε τις προπονήσεις που ψάχνετε απευθυνθείτε στον προπονητή σας. Εάν δεν βρείτε λύση στείλτε e-mail στο tampouratzis.kostas@gmail.com ώστε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση. Έχουμε σχεδόν πιάσει την πληρότητα μας στην απογευματινή και βραδυνή ζώνη στον Παπάγο και για αυτό έχουν ανοίξει νέα γκρουπ το Σάββατο (10.00-16.15), προσθέσαμε επιπλέον πρωινά και μεσημεριανά τμήματα ενώ πάντα υπάρχει και η λύση της εγκατάστασης στην Κηφισιά για όσους μας έρχονται από τα βόρεια.

Μην ξεχνάτε πως σε περίπτωση που απουσιάσετε από προγραμματισμένη προπόνηση θα πρέπει να ειδοποιήσετε τον προπονητή για να συνεχίσουμε να σας κρατάμε την θέση στο γκρουπ. Μέλος που θα απουσιάσει δύο συνεχόμενες φορές χωρίς να ειδοποιήσει αυτομάτως χάνει την θέση του στο τμήμα.

 

Αναπλήρωση χαμένης προπόνησης

Το iBeach υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα που χάθηκαν απο καιρικές συνθήκες ή με ευθύνη του. Σε περίπτωση που ο αθλητής για δικούς του λόγους (σοβαρούς ή μη) χάσει προπόνηση τότε το iBeach δεν είναι υποχρεωμένο να αναπληρώσει το μάθημα. Σε συννενόηση όμως απευθείας με τον προπονητή μπορεί να το αναπληρώσει εφόσον υπάρχει θέση σε άλλο group. Η επιπλέον προπόνηση των πακέτων που μπορεί να προκύψει κάποιους μήνες ενέχει την θέση αναπλήρωσης ή προαναπλήρωσης. Πχ το μηνιαίο πακέτο για 2 φορές την εβδομάδα ορίζει 8 προπονήσεις. Σε περίπτωση που ημερολογικά γίνουν 9 προπονήσεις τότε η 9η είναι προπόνηση αναπλήρωσης ή προαναπλήρωσης για όλους.

 

Ενοικίαση του γηπέδου

Για να κλείσετε γήπεδο για εσάς και την παρέα σας, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο www.ibeach.gr/calendar. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ενδεικτικό όμως δείχνει τα σταθερά μας τμήματα. Οι υπόλοιπες ώρες είναι ανοικτές προς ενοικιάση. Επιδιώξτε σταθερή εβδομαδιαία ενοικίαση για να έχετε την ώρα σας στο γήπεδο. Έως ότου αναπτύξουμε κάποια πλατφόρμα θα πρέπει να επικοινωνείτε μαζί μας γραπτώς για να κλείσετε γήπεδο.

Το iBeach έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει την εκδηλωσή σας (πάρτυ κλπ) μετά την λήξη των μέτρων.

 

Διοργανώσεις

Στην αρχή κάθε εβδομάδας ανακοινώνουμε την διοργάνωση του Σαββατοκύριακου που ακολουθεί στα social media του iBeach καθώς και τα ετήσια τουρνουά και καμπ μας εκτός έδρας. Μείνετε ενημερωμένοι καθώς οι θέσεις κλείνουν νωρίς, οπότε δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας. Μπορείτε να βρείτε την προκήρυξη των διοργανώσεων με όλους τους κανονισμούς στο www.ibeach.gr/files.

 

Χρήση εγκατάστασης

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε τον κανονισμό λειτουργίας στο www.ibeach.gr/files καθώς θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες. 

 

Πολιτική τιμών

Έχουμε νέα πολιτική τιμών από 1/10/2020 που θα βρείτε στο www.ibeach.gr/files.

Για τα σταθερά μας μέλη υπάρχουν επιλογές για συνδρομές με μεγαλύτερη διάρκεια που δίνουν εκπτώσεις και δώρα ενώ μειώνουν τις συναλλαγές.

Υπενθυμίζουμε πως η μηνιαία συνδρομή πληρώνεται στην αρχή του εκάστοτε μηνός με σκοπό να “κλείσετε” την θέση σας στο τμήμα και όχι στο τέλος. Για καμία περίπτωση δεν έχουμε επιλογή πληρωμής ανά προπόνηση.

 

Κοινωνικές δράσεις

Το iBeach μπορεί να είναι ένα αθλητικό σωματείο όμως επιδιώκουμε τις δράσεις που βοηθούν το κοινωνικό σύνολο. Όσα μέλη μας θέλουν να ενεργοποιηθούν και να αναλάβουν ρόλους εντός του σωματείου σε συνεργασία μαζί μας, να επικοινωνήσουν στο e-mail tampouratzis.kostas@gmail.com. Δράσεις όπως δενδροφυτεύσεις, αιμοδοσίες, συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης και λοιπές δραστηριότητες θα υποστηριχθούν θερμά από το iBeach όμως χρειαζόμαστε ενεργά μέλη δίπλα μας

 

Ομάδες εργασίες

Ξεκινάμε ομάδες εργασίας με βάση τα μέλη μας και καθοδήγηση απο το iBeach όπου μπορείτε να αναλάβετε ρόλους στις επόμενες δραστηριότητες μας (π.χ εκδρομές, διοργάνωση event εκτός έδρας, ανάπτυξη ιστοσελίδας και εφαρμογών κ.α). Επικοινωνήστε στο e-mail tampouratzis.kostas@gmail.com  ώστε να συμμετέχετε στην πρώτη συνάντηση ενημέρωσης

 

Προτάσεις

Θέλουμε τις προτάσεις σας, τα σχόλια σας και την βοήθεια σας ώστε να γίνουμε καλύτεροι οπότε μην διστάσετε να μας στείλετε ότι σας απασχολεί. 

 

Επικοινωνία

Για καθημερινά θέματα προπονήσεων, επικοινωνήστε απευθείας με τον προπονητή σας.  Για όλα τα υπόλοιπα (διοργανώσεις, ενοικιάσεις κλπ) μπορείτε να επικοινωνείτε στα social media του iBeach, στο e-mail tampouratzis.kostas@gmail.com ή γραψτε μας στο 6948462282 (SMS, WhatsApp, Viber). Επιλέξτε την κλήση μόνο για urgent θέματα.

Εάν δεν θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις από το iBeach, στείλτε απεγγραφή σε κάποιο απο τα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας.

 

Καλή σεζόν με ασφάλεια,

K.T

16.10.2020