Τμήματα

Elite - Personal - Teams

Decorative graphic

Στο iBeach μπορείς να βρείς την εξειδίκευση που ψάχνεις. Διαθέτουμε καθημερινά ολιγομελή elite groups 4 ατόμων, προπονητές που θα αφιερώσουν τον χρόνο τους για την ατομική σας βελτίωση, ενώ αναλαμβάνουμε ομάδες όλων των επιπέδων σε ένα πρόγραμμα με βάση το πλάνο κάθε ομάδας.

Decorative graphic

Τα elite groups λειτουργούν από την πρώτη μέρα έναρξης της ακαδημίας μας. Αφορούν ολιγομελή προπονητικά groups των 4 ατόμων με τις ίδιες ανάγκες βελτίωσης ατομικών δεξιοτήτων ή ίδιου αγωνιστικού επιπέδου. 

Επίσης, αναλαμβάνουμε ομάδες διαμορφώνοντας μαζί τους το πλάνο για τη σεζόν για κάθε αγωνιστικό επίπεδο. Το εξειδικευμένο μας staff καταρτίζει τον σχεδιασμό, παρέχοντας τις επιλογές για να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη.

Τέλος, στο iBeach μπορείτε να επιλέξετε την ατομική προπόνηση προκειμένου να βελτιστοποιήσετε στοχευμένα το παιχνίδι σας. 

Για τα παραπάνω προγράμματα έχουμε εξαίρετους προπονητές που θα σας προτείνουμε ανάλογα με το ατομικό ή ομαδικό σας πλάνο.

Τόσο τα elite groups (4) και τα personal  (1), όσο και οι προπονήσεις ομάδων (2), δεν διεξάγονται τις ώρες αιχμής μεταξύ 18.00 και 21.30 (εκτός εάν υπάρχει διαθεσιμότητα) ενώ οι στόχοι της προπόνησης καθορίζονται από τον υπεύθυνο προπονητή σε συνδιασμό με τις ανάγκες των αθλητών -τριών.

Ζητήστε μια συνάντηση προκειμένου να συζητήσουμε από κοντά τις επιλογές και τον καταρτισμό του προγράμματος που σας ταιριάζει καλύτερα !

Κλείσε ραντεβού για τον καθορισμό του πλάνου σου

#iBeach

Become your best version