© 2017 by Tamp. Proudly created in a beach..

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

iBeach Summer Development Project

Στόχοι Development Project

To Summer Players Development Project του iBeach Volleyball Club δεν έχει σκοπό την απασχόληση και φύλαξη των παιδιών.

Σκοπός μας είναι η βελτίωση των τεχνικών δεξιοτήτων και αθλητικών ικανοτήτων μέσω του ευγενούς αθλήματος του beach volley κατά την διάρκεια του καλοκαιριού

Έχουμε ως στόχο τη θεμελίωση αξιών του αθλητισμού, τη γνωριμία των παιδιών με το sport και τη σταδιακή εξέλιξη του σώματος και του πνεύματος

Στοχεύουμε στη διαπαιδαγώγηση των αθλητών γύρω από τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς συναγωνισμού. Μέσω του project θα προσπαθήσουμε να υποστηρίξουμε νεαρούς αθλητές και αθλήτριες να εξελιχθούν αγωνιστικά, αλλά και να περάσουν όμορφα.

 

Παροχές

Το σωματείο μας διασφαλίζει τα υψηλά standard οργάνωσης, της υλικοτεχνικής υποδομής και τεχνογνωσίας του προσωπικού παρέχοντας τον πλέον ποιοτικό τρόπο στην διδασκαλία και εκμάθηση του αθλήματος.

Οι γηπεδικές μας εγκαταστάσεις είναι απόλυτα ασφαλείς για τα παιδιά ενώ αποτελούν τις κορυφαίες εγκαταστάσεις στην Αττική. Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ.

Θα δοθεί αναμνηστικό t-shirt, δίπλωμα συμμετοχής ενώ θα υπάρχουν καθημερινές παροχές (νερά κλπ)

 

Staff

Ο προπονητικός σχεδιασμός και συντονισμός του camp φέρει την υπογραφή του Κώστα Ταμπουρατζή. Όλοι οι προπονητές είναι πτυχιούχοι προπονητές με ειδικότητα σε Volley & Beach Volley ενώ σε κάθε γήπεδο θα υπάρχει και παιδαγωγός εξειδικευμένος σε θέματα αθλητισμού.

Το iBeach staff είναι νέοι άνθρωποι με γεμάτα βιογραφικά και πολύ όρεξη για δουλειά. Περισσότερα εδώ

Πρόγραμμα

Το πρόγραμμα θα λειτουργήσει αποκλειστικά στην Κηφισιά καθημερινά σε 2 προπονητικές μονάδες 9.00 -  11.00 και 11.00- 13.00 (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Δεν υπάρχει δυνατότητα για περαιτέρω φύλαξη των παιδιών καθώς το beach camp δεν έχει αυτό τον χαρακτήρα. Θέλουμε οι ώρες που αφιερώνουν τα παιδιά να είναι ουσιαστικές.

Γκρουπ - Ηλικίες

Τα παιδιά γίνονται δεκτά κατά προτεραιότητα δήλωσης συμμετοχής και κατηγοριοποιούνται ανάλογα την ηλικία και την κρίση των προπονητών.

Περίοδος

Το project ξεκινάει Τετάρτη 4 Ιουλίου και φτάνει έως 20 Ιουλίου και αφορά 13 προπονητικές ημέρες (καθημερινές).

Οι προπονήσεις είναι διάρκειας 2 ωρών. 

FAQ

 

Τι θα χρειαστεί να έχει μαζί το παιδί ?

Καλό θα ήταν να έχει το προσωπικό του νερό, αν και θα υπάρχει παροχή από εμάς.  Αντηλιακό και καπέλο είναι απαραίτητα, καθώς και μια φανέλα για να αλλάξουν. Παρ'όλα αυτά υπάρχει άφθονη σκιά που θα φροντίσουμε τα παιδιά να βρίσκονται όσο πρέπει.

Το παιδί μου δεν έχει ξανα-ασχοληθεί με το beach volley, μπορεί να συμμετάσχει ?

Το project απευθύνεται σε όλα τα παιδιά που θέλουν να μάθουν το άθλημα και ειναι μια καλή ευκαιρία γνωριμίας. Είτε το παιδί δεν παίζει γενικά volley - beach volley είτε δεν έχει δοκιμάσει beach volley είτε παίζει volley σε ομάδα, είναι δεδομένο οτι το άθλημα έχει μονο ευεργετικές ιδιότητες σε όλους.

 

Θα βοηθήσει ένα παιδί που παίζει volley ?

Η γυμναστική στην άμμο δυναμώνει τα κάτω άκρα ενώ αναπτύσει όλες τις φυσικές ικανότητες. Η άμμος απορροφά την ένταση των κραδασμών που έχουν άλλα αθλήματα, είναι ασφαλής και ευχάριστη για όλους. Ο δείκτης γενικής φυσικής κατάστασης τους θα βελτιώθει αρκετά και όλα αυτά σε φυσικό εξωτερικό περιβάλλον και μέσα απο παιχνίδι. Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη της αθλητικότητας των παιδιών.

Σε τεχνικό επίπεδο θα μάθει τον χειρισμό της μπάλας σε υπερθετικό βαθμό καθώς θα έχει να ανταπεξέλθει σε περισσότερες και συχνότερες επαναλήψεις, μεγαλύτερη ακρίβεια, δυσκολότερες εξωτερικές συνθήκες και ένα πολυπαραγοντικό περιβάλλον που οι συνθήκες ματαβάλλονται συνεχώς.

Υ.Γ

Αν ψάχνετε ένα καμπ γενικού περιεχομένου και φύλαξης παιδιών, δεν είστε στην σωστή ιστοσελίδα.

Στόχος μας είναι να προοδεύσουν τα παιδιά, να βελτιωθούν, να αποκτήσουν ωφέλιμα βιώματα και να διασκεδάσουν το παιχνίδι.

EXECUTIVE PERSONAL TRAINING

Όσοι ενδιαφέρεστε για εξειδικευμένη ατομική προπόνηση, ρωτήστε μας για την συγκεκριμένη παροχή που προσφέρεται καθημερινά σε ώρες κατόπιν συννενόησης.

Ταμπουρατζής Κώστας

Για απορίες, πληροφορίες και δηλώσεις (6973817157 Ε. Γεωργαντά)

Επικοινωνήστε μαζί μας :

tampouratzis.kostas@gmail.com | Facebook Inbox : iBeach Volleyball Club | Tel: +30 6948462282 (9.00-14.00 & 17.00-21.00)

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now