The Staff

Τόσο οι προπονητές μας, όσο και οι συνεργάτες μας, είναι νέοι άνθρωποι με γεμάτα βιογραφικά και αγάπη για τον αθλητισμό.

Beginners Ballet

Mondays

4:30 pm

Ο Κώστας είναι ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του iBeach. Είναι ο κύριος υπεύθυνος λειτουργίας του club. Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα στο beach volley και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου.

Ως προπονητής, έχει διατελέσει ομοσπονδιακός σε Ελλάδα, Κύπρο και Φινλανδία, συνεργαζόμενος με κορυφαίους αθλητές με μετάλλια και επιτυχίες σε FIVB & CEV τις περιόδους 2009 - 2015. 

Τα τελευταία 3 χρόνια εργάζεται στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και σε ομάδες volley.

Ως αθλητής του beach volley, ολοκλήρωσε την καριέρα του το 2009 λόγω των προπονητικών του υποχρεώσεων, έχοντας όμως προλάβει να κατακτήσει τουρνουά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος και να αγωνιστεί σε διεθνείς διοργανώσεις ως μέλος της Εθνικής ομάδας. 

Στο volley αγωνίστηκε 14 σεζόν ως επαγγελματίας αθλητής σε Κηφισιά και Ολυμπιακό, κατακτώντας ατομικές διακρίσεις και τίτλους.

Έχει διατελέσει μέλος της Εθνικής ομάδας volley ανδρών, με συμμετοχές σε European και World League.

Tampouratzis Kostas

iBeach Owner

Tampouratzis Apostolis

Ο Αποστολής είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και έχει πτυχίο πληροφορικής. Στο iBeach, εκτός του προπονητικού ρόλου, είναι και supervisor της εγκατάστασης του Παπάγου και τεχνικός υπεύθυνος διοργανώσεων.

Την τελευταία σεζόν εργάζεται στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, ως προπονητής αθλημάτων και στον Α.Σ.Παπάγου, ως προπονητής σε τμήματα κορασίδων και παγκορασίδων.

Σαν αθλητής, ξεκίνησε το volley σε σχολική ηλικία στην Χαλκίδα, ακολούθως στην Χ.Α.Ν.Θ, ενώ από το 2016 αγωνίζεται στην ομάδα του Παπάγου. 

Με την προπονητική στο beach volley, ξεκίνησε το 2014 στην Κηφισιά και μετέπειτα μεταπήδησε στον Παπάγου (2016).

iBeach Staff since 2014

Papagou 

Tampouratzis Apostolis

Vlachakis Stavros

Ο Σταύρος είναι απόφοιτος γραφιστικής σχολής (ΣΓΤΚΣ - ΑΤΕΙ Αθήνας) και διατηρεί δικό του δημιουργικό γραφείο από το 2009. Από το 2014, δραστηριοποιείται ταυτόχρονα στην διοργάνωση θεματικών εκδηλώσεων και παιδικών πάρτι. Στο beach volley είναι ενεργός αθλητής 14 χρόνια, με ανελλιπή παρουσία σε πολλές διοργανώσεις συνοδευόμενη από πολλές διακρίσεις. Τα τελευταία 8 χρόνια αγωνίζεται στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα με αποκορύφωμα την 4η θέση στη τελική κατάταξη το 2016. Προπονητικά, δραστηριοποιείται από το 2011. Τη σάλα την ξεκίνησε το 1999 πετυχαίνοντας τέσσερις πανελλήνιες νίκες με την παιδική και την εφηβική ομάδα, ενώ μέχρι και σήμερα συνεχίζει και αγωνίζεται ως ακραίος. Εδώ και δύο χρόνια αγωνίζεται στην αντρική ομάδα του Παπάγου. Στο νέο άθλημα του Snow Volley που έχει διεξαχθεί δύο χρονιές, έχει κατακτήσει την τρίτη θέση και στις δύο.

iBeach Staff since 2015

Papagou

Vlachakis Stavros

Pasiali Christina

Η Χριστίνα είναι απόφοιτη ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο volley καθώς και τελειόφοιτη διατροφολόγος στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Έχει ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές σπουδές της με αντικείμενο στον αθλητισμό και παιδιά με ειδικές ανάγκες. 

Στην αθλητική της καριέρα έχει διατελέσει μέλος των Εθνικών ομάδων beach volley (2008 - 2011)  με αποκορύφωμα την 5η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ19 το 2009. Επιπλέον, έχει ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια Ελλάδος στις κατηγορίες κορασίδων, νεανίδων και νέων γυναικών, ενώ συμμετέχει ανελλιπώς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Γυναικών τα τελευτάια 10 χρόνια. Στο volley σάλας αγωνίζεται ως λίμπερο.

iBeach Staff since 2015

Papagou 

Pasiali Christina

Kouloumenta Ioanna

Η Ιωάννα είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο beach volley και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην μεγιστοποιήση της αθλητικής απόδοσης. Έχει διατελέσει ομοσπονδιακή προπονήτρια το 2002 στα τμήματα πυρήνων και το 2018 στην Εθνική ομάδα Κωφών με συμμετοχή στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα. Επί σειρά ετών είναι η διοργανώτρια του Messinian Cup και των Ε.Σ.Π.Α.Α.Α regionals. Ως αθλήτρια, έχει κατακτήσει αρκετά μετάλλια στις Πανελλήνιες διοργανώσεις από το 2000 έως το 2009, ενώ έχει αγωνιστεί για περισσότερα από 20 χρόνια σε ομάδες volley.

Kouloumenta Ioanna

iBeach Staff since 2016

Papagou 

Gkourtsoulis Konstantinos

Ο Κωνσταντίνος είχε την πρώτη του επαφή με το volley στο Κολλέγιο Αθηνών τη σεζόν 1995-1996, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα γυμνασίων της περιφέρειας υπό τις οδηγίες του Θ.Μαργαρίτη. Το 2001 έπαιξε για πρώτη φορά beach volley, το όποιο τον κέρδισε. Από το 2006 και για μια δεκαετία προπονήθηκε εντατικά υπό τις οδηγίες της Εφής Σφυρή. Παράλληλα, ξεκίνησε να ασχολείται -και ακολούθως να ασκεί- την προπονητική στο αγαπημένο του άθλημα, μετρώντας από τότε πολλές προπονητικές ώρες στην άμμο.

Gkourtsoulis Konstantinos

iBeach Staff since 2019

Papagou 

Teza Areti

Η Αρετή είναι πτυχιούχος κινησιοθεραπείας και internet applications. Διαθέτει πλούσια αθλητική καριέρα. Συγκεκριμένα, αγωνίζεται ανελλιπώς στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα beach volley από το 1998 έχοντας κατακτήσει αμέτρητα μετάλλια και επιτυχίες. Στο volley έχει αγωνιστεί -μεταξύ άλλων- σε Βριλήσσια, Πανελλήνιο, ΑΕΚ και Ολυμπιακό κατακτώντας 5 Πρωταθλήματα, 5 Κύπελλα και 2η θέση στο Cev Challenge Cup.

Προπονητικά ξεκίνησε από ομάδες ακαδημιών και εταιρικές (2η θέση Ευρωπαϊκό), ενώ στο beach volley προσφέρει την εμπειρία της σε ομάδες των Πανελλήνιων πρωταθλημάτων.

iBeach Staff since 2019

Papagou 

Teza Areti

Theodoropoulos Antonis

Ο Αντώνης είναι πτυχιούχος προπονητής και internet applications. Ο ρόλος του στο iBeach, εκτός του προπονητή τμημάτων σε Κηφισιά και Παπάγου, είναι supervisor του γηπέδου της Κηφισιάς. 

Η αθλητική του καριέρα περιλαμβάνει 8 σταθμούς με τις σεζόν (2010 - 2012) στον Παμβοχαϊκό και Κύζικο (2016 - 2017) να ξεχωρίζουν (Α1).  Με το πρώτο του δελτίο πίσω στο 1991, του χρόνου θα φτάσει 30 χρόνια στα γήπεδα.

Από το 2011 εξασκεί την προπονητική σε ομάδες volley από ακαδημίες έως άνδρες και γυναίκες. Έχει διατελέσει βοηθός προπονητή στην Κόρινθο (Α1) και στην Εθνική ομάδα Γυναικών (2018). Τη φετινή σεζόν ξεκίνησε στην ομάδα της Κερατέας, όμως ολοκλήρωσε τη σεζόν με την ανδρική ομάδα του Παπάγου.

Στο beach volley ξεκίνησε προπονητικά το 2014 στο Loutraki Sports Camp, το 2016 βοηθός στην Εθνική ομάδα Γυναικών και το 2019 αντίστοιχά στην Εθνική ομάδα Ανδρών. Παράλληλα, προπονεί ομάδες των Πανελληνίων πρωταθλημάτων .

Theodoropoulos Antonis

iBeach Staff since 2019

Kifissia | Papagou 

Papaioannou Michalis

Ο Μιχάλης είναι πτυχιούχος διοικητικής επιστήμης και τεχνολογίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 

Ξεκίνησε το volley το 2012, όμως έχει προλάβει να αλλάξει 5 ομάδες σε 8 σεζόν, ενώ ήταν μέλος της ομάδας του Παπάγου που πανηγύρισε την άνοδο στη Β' Εθνική κατηγορία.

Στο beach volley συμμετέχει αδιαλείπτως από το 2014 σε ερασιτεχνικά τουρνουά και Πανελλήνια πρωταθλήματα. Το καλοκαίρι του 2018 ανακυρήχθηκε δευτεραθλητής Ελλάδος στο 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μικτού.

Το 2019 διετέλεσε μέλος της οργανωτικής επιτροπής Masters & Opens 2019, με συμμετοχή στη διοργάνωση των διεθνών τουρνουά CEV Continental Cup & FIVB World Tour Ios Open, μέσω του τμήματος Beach Volleyball της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Papaioannou Michalis

iBeach Staff since 2018

Papagou 

Xindaras Andreas

Ο Ανδρέας είναι πτυχιούχος ηλεκτρονικός υπολογιστών. Με το volley ασχολείται 18 χρόνια και φέτος αγωνίζεται στην ομάδα των Σπάτων. Ταυτόχρονα, εργάζεται στην ίδια ομάδα ως προπονητής του τμήματος γυναικών. Στο beach volley είναι ενεργός αθλητής και συμμετέχει σταθερά εδώ και χρόνια στις Πανελλήνιες και ερασιτεχνικές διοργανώσεις με μεγάλη επιτυχία. Εδώ και 6 χρόνια εξασκεί την προπονητική και στο beach volley σε ερασιτεχνικά κυρίως γκρουπ. Στο iBeach είναι ένας εκ των προπονητών μας στην Κηφισιά.

Xindaras Andreas

iBeach Staff since 2018

Kifissia 

Gkanetsos Anastasis

Ο Αναστάσης είναι πτυχιούχος αρχειονομίας, βιβλιοθηκονομίας και συστημάτων πληροφόρησης. 

Στο iBeach, ξεκίνησε την προπονητική το 2018 ταυτόχρονα με την αθλητική του πορεία και είναι προπονητής σε διάφορα γκρουπ σε Κηφισιά και Παπάγου. Έχει συμμετάσχει και διακριθεί σε πολλά ερασιτεχνικά τουρνουά, ενώ ασχολείται με το volley περισσότερα από 10 χρόνια. 

Επιπροσθέτως του προπονητικού του ρόλου, είναι Facilitator στα γήπεδα του Παπάγου και εξειδικευμένος συνεργάτης στον τομέα των διοργανώσεων.

Gkanetsos Anastasis

iBeach Staff since 2018

Kifissia | Papagou

Droggitis Orfeas

Ο Ορφέας είναι πτυχιούχος γυμναστής. Διαθέτει πλούσια αθλητική εμπειρία, καθώς διετέλεσε υψηλού επιπέδου αθλητής στον στίβο επί σειρά ετών και με μεγάλη επιτυχία. Το 2015 ξεκίνησε κοντά μας το beach volley στην Κηφισιά, όπου πολύ γρήγορα το ανέπτυξε. Από την επόμενη σεζόν, ανέλαβε την ανάπτυξη φυσικών ικανοτήτων των αθλητών μας μέσω της ενδυνάμωσης, εντάσσοντας και ασκήσεις με μπάλα. Δούλεψε ως γυμναστής σε ομάδες volley την τριετία 2016 - 2019, ενώ -πλέον- λειτουργεί τον δικό του χώρο ενδυνάμωσης. Παράλληλα, τη διετία 2016 - 2018 ήταν υπεύθυνος αγωνιστικού στις διοργανώσεις μας, ενώ συμμετέχει ανελλιπώς σε τουρνουά τα τελευταία 5 χρόνια.

iBeach Staff since 2015

Papagou 

Droggitis Orfeas

Tsiouris Yiannis

Ο Γιάννης ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το footvolley το 2015, μετά την αναζήτησή του για ένα χόμπι πιο συναρπαστικό από το ποδόσφαιρο. Γρήγορα, εξελίχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές, όντας -τότε- ένας από τους ελάχιστους που προπονούνταν χειμώνα - καλοκαίρι με σκοπό την ατομική βελτίωση και όχι μόνο την ψυχαγωγία. Το 2016, με την υποστήριξη του iBeach, ξεκινάει το Footvolley Athens, που αποτελεί τον πρώτο φορέα εκμάθησης του σπορ. Ο Γιάννης, αυτή την στιγμή εκπροσωπεί τη χώρα μας σε διεθνείς διοργανώσεις, επιμορφώνεται και εξελίσσει την προπονητική μεθοδολογία τού αθλήματός του. Διοργανώνει τουρνουά και αναπτύσσει το footvolley στη χώρα μας, όντας ο καλύτερος δυνατός πρεσβευτής για το συγγενικό στο beach volley σπορ.

iBeach Staff since 2016

Papagou 

Tsiouris Yiannis

#iBeach

Γνώρισε τους προπονητές στο δωρεάν δοκιμαστικό !!

iBeach Staff

  • Facebook
  • Instagram
%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%
ph1.jpg
Papagou

Nevrokopiou 2

Open hours : 8.00 - 23.30

Η Κηφισιά έχει την δική της παραλία !! w
Kifissia

Karpathou 45

Open hours : 9.00 - 14.00 & 17.30 - 22.30

Contact

Contact Form

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας !

© 2020 by Eleana. Designed during quarantine